Basiscursus bijenhouden#www.bijenhouders.nl/cursussen


Al enkele jaren houden wij een basiscurus bijenhouden. Al veel deelnemers hebben zich door bevoegde docenten en/of ervaren imkers laten voorlichten over het wondere leven van de honingbijen en de prachtige hobby van het imkeren.

De basiscursus Bijenhouden wordt georganiseerd door groep Drenthe. De lessen worden gegeven door bevoegde docenten en/of ervaren imkers. De cursus bestaat uit 9 praktijklessen en 6 theorielessen. De theorielessen worden gehouden in het Wilhelminazalencentrum te Beilen en in Zuidlaren. De theorielessen worden altijd op woensdagavonden gegeven en de praktijklessen op zaterdagmiddagen en 1 op vrijdagavond.

De praktijklessen vinden op drie plekken plaats. In Zuid Drenthe te Pesse, Dorpsstraat 65 en op een locatie in Noord Drenthe in de bijenstal vereniging Zuidlaren,Osbroeken 3 9471 TZ Zuidlaren en in Noord Sleen, Markeweg 30, 7846 AH.

De kostprijs voor deze cursus bedraagt € 175,- Onder 18 jaar betalen de helft. Wil je dit jaar ook deelnemen aan een basisscursus bijenhouden, geef je dan alvast als belangstellende op. In het voorjaar kun je dan beslissen of je definitief deelneemt.

Opgave via: http://www.bijenhouders.nl/cursussen

> weer naar vorige pagina

> weer naar startpagina